Snel films downloaden

Inhoud

Free downloads op internet

Wanneer u dingen wilt downloaden van het internet dan speelt de snelheid van het internet een grote rol. Het is dus ook verstandig om voordat u een internet abonnement afsluit goed te bedenken of u van plan bent om veel te gaan downloaden of juist niet. Zodoende kunt u uw abonnement hierop afstemmen.

Free music en games downloaden

Mocht u een internet abonnement af willen sluiten om veel zaken zoals films en muziek te downloaden dan is het wellicht verstandig om een snel internet abonnement af te sluiten. Hiermee kunt u snel downloaden en duurt het niet elke keer ontzettend lang wanneer u iets wilt downloaden.

Free Skype download

Wist jij dat je met Skype de beste beeldverbindingen kan krijgen als je veel bandbreedte hebt?

Free Winzip download

Winzip is een programma waarmee jij bestanden kan comprimeren en verzenden. Op deze wijze kost het verzenden minder bandbreedte. Met Winzip kan je ook gecomprimeerde bestanden die jij hebt ontvangen uitpakken.

Let op bij het downloaden dat jij legale versies binnenhaalt. Illegale download kan je beter vermijden.

Powerpoints en films downloaden

Het downloaden van een of meerdere powerpoints en films gaat zo snel als uw abonnement dat toelaat. Mocht u dus een goedkoop abonnement afgesloten hebben dan is de kans groot dat u niet zo snel kunt downloaden en dat het downloaden van een powerpoints of film erg lang duurt. Wilt u echter sneller films en andere dingen downloaden dan is het logisch dat u hier meer voor betaalt. De snelheid van uw internet verbinding hangt nou eenmaal vaak af van de kosten van het abonnement.

Software film download

Een andere factor die van invloed kan zijn op de snelheid waarmee u films download is de software waarmee u films download. Zo is software beschikbaar die het downloaden van films sneller laat verlopen. Deze software gaat namelijk zelf op zoek naar locaties waar ze de films snel van kunnen downloaden en kiezen deze locaties. U kunt deze software vaak gratis downloaden op de website van de maker van de software.

Downloaden via nieuwsgroepen

Een nieuwsgroep is een communicatiekanaal waar u vaak films kunt downloaden. Vaak heeft een nieuwsgroep een bepaald onderwerp en er zijn verschillende nieuwsgroepen die zich concentreren op films. Wanneer u hier lid van wordt dat kunt u hier vandaan dus de nieuwste films downloaden wanneer deze uitkomen. Vaak gaat het downloaden van films via nieuwsgroepen erg snel door de structuur van een nieuwsgroep. Doorgaans heeft u software nodig om een nieuwsgroep te kunnen lezen en deze software kunt u vaak gratis downloaden op de website van de nieuwsgroep zelf.

Downloaden via Bittorrent

Naast het downloaden van films via nieuwsgroepen is er nog een andere manier om films te downloaden die ook erg populair is. Deze manier betreft het films downloaden via Bittorrent. Bittorrent is een systeem waarmee gegevens uitgewisseld kunnen worden via peer-to-peer. Hierbij is er een centrale locatie die de downloads co├Ârdineert en hier kunnen mensen de films uploaden en downloaden. Het mooie van dit systeem is dat u de stukjes film die u download zelf ook meteen weer upload waardoor de snelheid vaak erg snel is voor iedereen die gebruik maakt van Bittorrent.